dimecres, 13 d’octubre del 2010

Una bona notícia


Avui només vull compartir amb vosaltres una bona notícia: si tot va bé, cap el mes de maig Pau i Nil tindran un germanet o germaneta!
Suposo que perquè vinc d'una família bastant nombrosa, sempre he pensat que m'agradaria tenir tres fills; tenir germans té un valor afegit incalculable; però quan el Pau va fer el debut (el Nil tenia 4 mesos) vaig pensar que aquest somni s'havia truncat per sempre... als sentiments propis de desconsol, desesperació, etc... se sumava el sentiment de pensar que ja no podria tenir tres fills, perquè l'atenció que necessitaria el Pau no ens ho permetria. Avui, dos anys més tard, estem contents d'haver pogut superar aquesta tristor i tornar a plantejar-nos: què tal un altre fill? I si bé és cert, que la preocupació pel Pau continuarà existint tota la vida, i que l'atenció i dedicació que requereix és molt superior a la d'un infant sense una malaltia crònica, hem decidit tirar endavant el projecte. També se suma la por de què el Nil tingui diabetis, i és clar, també hi hem pensat en què aquesta nova vida que durem al món pot córrer la mateixa "sort", però el fet de valorar la il·lusió de tenir-lo, per damunt de les dificultats amb què ens podem trobar ens ha fet decidir pel sí. Així és que aquí estem, potser a mig camí entre la valentia i la inconsciència, però aquí estem, afrontant un nou repte a les nostres vides.

5 comentaris:

  1. ¡Moltes felicitats a tots quatre i especialment a la mami!

    Una forta abraçada,

    ResponElimina
  2. Moltes moltes moltes felicitats! De tot cor, estic contentíssima per vosaltres. Sou uns valents, però el món és dels valents.

    ResponElimina
  3. Us desitjo moooooooooooooooolta paciència perquè la FELICITAT ja bé sola quan saps que esperes un altre fill, en el nostre cas filles.
    Gràcies una abraçadeta.
    la mare

    ResponElimina
  4. Iupiiiii la Lourdess tornarà a ser mamiiii ;) i ni que no ens vejem tant t'anyoro moooolt i no em vull perdre el conèixer-lo... són tant macos els nens petits... (sobretot quan no són teus) un petóoo guapaaa i espero que tot estigui anant molt bé! :)

    ResponElimina