divendres, 19 de març del 2010

Feliços 4 anys, Pau!



El dia 6 de març el Pau va fer 4 anys. No puc evitar recordar amb nostàlgia quan va néixer i com ha anat creixent, gairebé sense adonar-nos-en... Recordo el sentiment d'estimar-lo cada dia una miqueta més conforme anaven passant els mesos, i recordo el dia en què la diabetis va entrar a les nostres vides, per recordar-nos que, a la vida, no tot són flors i violes. Però el Pau ja té 4 anys, i malgrat tenir el cos ple de senyals que indiquen que pateix diabetis, és un nen feliç, que creix i descobreix el món, que s'enfada, que està content, que riu, que salta i corre, que juga, que li agrada aprendre, que se sent orgullós de fer les coses "jo sol!".

Felicitats Pau, per sentir-te un nen feliç...

4 comentaris:

  1. Felicitats Pau!
    I mare, res de nostàlgies, el més important és el que tu dius, que és un nen feliç, i tant se val si té diabetis, si porta ferros a les dents o si no pronuncia la r.
    Una abraçada ben dolça

    ResponElimina
  2. - Que vivas todo el tiempo que quieras.

    - Que quieras todo el tiempo que vivas.

    George Bryan Brummel

    ResponElimina
  3. holaaaaaaaaaa :)
    que no t'enganyin amb la diabetis, que no tot siguin maduixes i enciams, que també hi hagi gambes i daus de rap a la planxa, escalibada amb oli d'all,...saps, lo millor serà perdre'm a aquesta cuina un dia d'aquestos ;)

    un petó guapet...

    ResponElimina
  4. http://www.youtube.com/watch?v=PiKUhCM1XzA

    ResponElimina