divendres, 10 d’agost del 2012

Assaig i error


I arribada l'hora de berenar, el Pau tenia més gana...només dos racions de carbohidrats de vegades són molt i de vegades són poc... "molt bé Pau, si vols menjar més haurem de posar insulina al berenar". Pau: "vale, pos posa-me'n". I vet aquí que no tenim pauta per saber quantes unitats d'insulina hem de posar en funció del nombre de racions que ingereix...perquè a berenar, en principi, no posem insulina...però resulta que el càlcul que vam fer va ser encertat. I el Pau, al fer-se la glicèmia per anar a sopar, ens va aparèixer tot content a son pare i a mi i ens va dir: "mireu, pare, mare, ho hau fet molt bé lo de la insulina del berenar!!!! Estic a 105!!!" I és que de vegades pensem que piquem pedra i que tots els esforços són envà, i que la ràbia i la tristor envaeix sempre el seu cor i el nostre, però de tant en tant...una alegria també se'ns regala per demostrar-nos que no ho fem tan malament i que podem seguir caminant, malgrat caure tot sovint, ensopegar i pelar-nos els genolls...podem tornar a aixecar-nos i continuar buscant el camí de retorn a la felicitat...

3 comentaris:

  1. No sabeu lo feliç que em fa això, tots tenim les nostres coses que fan posar a les tres pedretes als altres, però el Pau és una gran persona, ademés d'actuar moltes vegades com una persona gran, i si no, penseu en tot el que fem i diem los grans, en lo bo, i en la ràbia. Feu-li saber a ell que esteu molt contents. I de vegades val la pena fer el sord i el sec, depend del greu que sigui, però a vegades ens surt un "pronto" que quan ho pensem veiem que no n'hi havia per tant i potser n'aguessim sortit millor fent veure que no ho has vist. Segur que ja ho feu però ja se sap la pesadeta de la mare.
    Abraçadetes.

    ResponElimina
  2. "Jamás el esfuerzo desayuda a la fortuna."

    Fernando de Rojas (1465-1541)
    -autor de La Celestina-

    ResponElimina
  3. fa una estona hem enviat l'enllaç d'quest blog a una mama, tot esperant que hi trobi algo, sigui informació, sigui consol, sigui companyia, sigui distracció, siqui el que sigui... algo hi trobarà!

    ResponElimina