dimarts, 25 de gener del 2011

Visita a l'endocrina

Ahir vam tenir visita a Sant Joan de Déu. No estic ni especialment emocionada ni especialment trista, tan sols a l'expectativa, esperant que el Pau es faci una mica més gran i que els seus valors glucèmics millorin una mica. Ens diuen que als 6 anys, quan puguem aplicar-li un altre tipus d'insulina la seva hemoglobina glicosilada millorarà, però de moment, per enèssima vegada, torna a ser de 9,1. Un valor, ara mateix, gens esperançador i que ens recorda, una vegada més, que no hi ha fórmules matemàtiques en aquesta malaltia. Les fórmules matemàtiques que podem aplicar les apliquem al peu de la lletra; ens diuen que en sabem molt, que ho estem fent molt bé i que som molt responsables. I penses: "ja, però no és suficient". I aquesta impotència davant la malaltia et fa sentir vulnerable i dèbil. Ens diuen que no ens preocupem excessivament, però, és clar, la preocupació més gran dels pares sempre són els fills, i quan les coses no acaben de rutllar com voldries, et sents feble. Però bé, cal seguir lluitant i caminant, i aprenent, i vivint, i rient, i somniant. I tenim la sort de tenir moltes persones que ens acompanyen en aquest camí, que ens fan sentir contents, esperançats, animats, vius!

3 comentaris:

  1. He sentit moltíssimes vegades:

    "qui fa tot el que pot, no està obligat a més"

    però... en el vostre cas segueix sense ser suficient!

    I això fot, és clar.

    El que fa més ràbia però, és que se sentin febles, dèbils i vulnerables aquells que demostren més fortalesa i enteresa davant aquesta situació.

    Apa!

    fins aviat

    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

    No puedes evitar que el pájaro de la tristeza vuele sobre tu cabeza, pero sí puedes evitar que anide en tu cabellera.

    Proverbio chino

    ResponElimina
  2. En algun lloc vaig llegir "no ploris perquè se n'anat si no que alegrat perquè l'has tingut", per tant alegreu-vos avui, demà també serà avui, lo passat ja està passat, lo futur no arriba mai, nomès l'avui compta, així que viviu alegres per aquests fills tan meravellosos que teniu.
    la mare

    ResponElimina
  3. He trobat aquest conte:

    Un hombre golpeaba fuertemente una roca, con rostro duro, sudando.
    Alguien le preguntó: - ¿Cuál es su trabajo?
    Y contestó con pesadumbre: - ¿No lo ve? Picar piedra.

    Un segundo hombre golpeaba fuertemente otra roca, con rostro duro, sudando.
    Alguien le preguntó: - ¿Cuál es su trabajo?
    Y contestó con pesadumbre: - ¿No lo ve? Tallar un peldaño.

    Un tercer hombre golpeaba fuertemente una roca, transpirado, con rostro alegre, distendido. Alguien le preguntó: - ¿Cuál es su trabajo?". ...


    Y contestó ilusionado: -Estoy construyendo una catedral.

    ResponElimina